2011-03-24

Stovyklavietė prie Bauceno tvenkinio


Prie gražaus Bauceno tvenkinioŠprėjos ir apsupta žalumos stovyklavietė yra viena iš moderniaiusių 130 vietų tokio tipo kempingų šalyje .
Ideali vieta keliautojams mėgstantiems gamtą , aktyvų poilsį , bei kitas atostogų formas .
Be to stovyklavietė yra vos už 4 km. nuo savo 1000 metų istoriją turinčio Bauceno miesto senamiesčio .

Praleisti atostogas galima keliais būdais . Pavyzdžiui - palapinėse , tuo pačiu beveik neaukojant komforto , nes prie kiekvienos vietos yra vandens ir elektros prieiga . Automobilinių vagonėlių vietos , kur kiekvienai skirta apie 100 kv/m ploto , turi savo individualų panoraminį vaizdą . Nepamiršti čia ir turistai - dviratininkai , kuriems taip pat organizuotas visas reikalingas jiems servisas .



Apsistoti galima ir "mažytėje Skandinavijoje"  , kurios jaukūs mediniai 2 ir 4 lovų kaimiški namukai su dengta terasa leis atsipalaiduoti ir pasijusti šiauriniame krašte .





Galima "pabūti" ir Mongolijoje ir pasijusti Čingischanu . Tam tikslui yra originaliai įrengta mongolų jurta , kurioje 4 lovos , staliukas , kėdės ir spinta . Tikrai gražu .




Taip pat galime eiti Šiaurės Amerikos indėnų pėdomis . Tam tikslui irengti tipiai . Čia galime pajusti Vienetu pasaulį .



Stovyklavietėje yra visas įmanomas servisas , neleidžiantis visiškai atitrūkti nuo civilizacijos . Irengtas šiuolaikinis sanitarinis mazgas ,beje - nepamiršti ir šunys - jų prausykla lauke , tualetai , skalbimo kambariai ,turistinės virtuvės , vaikų žaidimo aikštelės , parduotuvė .
Pagrindiniame pastate yra ir biliardas bei kitri žaidimai . Čia galima pasėdėti prie židinio , žiūrėti televiziją .

Rezeption


       Stovyklavietės   internetinis puslapis

       Adresas: Nimschützer Straße 41 , 02625 , Baucenas - Burkas    
Laužavietė

Bauceno tvenkinys






                         

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.