2011-03-07

Teatras baržoje . Drezdenas

                                 




Unikalus reiškinys Vokietijoje - Teatras ir restoranas , pramogos ir pasilinksminimai aukščiausiame lygyje .Viskas viename laive miesto senamiestyje , tarp Zemperio operos ir Moterų bažnyčios ( Frauenkirche ) .




 Pradžioje tai buvo aprūdyjusi , metalo laužui skirta barža , bet po remonto , 1994 metais jame įsikūrė teatras "Drezdeno kabaretas" , kuris buvo įkurtas dar 1988 metais , bet iki tol egzistavo kaip namų teatras .
Taigi , nuo 1994 metų Teatras baržoje stovi prie senamiesčio krantinės , šalia seniausio miesto tilto Augusto tilto .

 "Drezdeno kabaretas" yra pirmasis dramos treatras baržoje Vokietijoje , jame yra 216 vietų žiūrovams . Jame įrengta moderniausia garso ir apšvietimo technika .Vaidinimai vyksta kiekvieną dieną , išskyrus pirmadienius ."Kabaretas" yra mažų formų komedijos teatras repertuare turintis apie 20 kūrinių .

Teatras neturi savo pastovaus ansamblio , spektakliams dažniausiai kviečiami profesionalūs laisvieji menininkai , taip pat iš kitų teatrų . Todėl jis nesikeičia spektakliais su kitais teatrais .Užtat pats teatras gastroliavo daugelyje Vokietijos miestų , taip pat daugelyje šalių - Kanadoje , Izraelyje , Suomijoje , Prancūzijoje , Olandijoje , Belgijoje , Austrijoje , Rusijoje , Čekijoje ir Šveicarijoje .
 Baržoje yra restoranas Kahnaletto turintis 98 sėdimas vietas ir Laivo baras su 50 vietų siūlantis kulinarines gėrybes ne tik teatro auditorijai , bet ir pavieniams turistams . Grupinams renginiams teatro ir restorano erdves galima užsisakyti kartu .
Kaip teatras - restoranas laive tai unikalus reiškinys ne tik Drezdene , bet ir visoje Vokietijoje .


Teatro baržoje internetinis puslapis .

Adresas: Terrassenufer an der Augustusbrücke , 01067 , Dezdenas



1 komentaras:

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.